ما انرژی را به حالت های مختلفی در دسترس دارم و مورد مصرف قرار می دهیم. یکی از منابع انرژی که می توان گفت از جمله منابع تجدیدپذیر هم میباشد، خورشید است. خورشید انرژی بیش از اندازه کافی برای تامین انرژی مورد نیاز جهان را فراهم می کند و برخلاف سوخت های فسیلی، به این زودی ها تمام نمی شود که این مهم گویای این مطلب است که می توان از این موهبت الهی برای جایگزینی دیگر منابع انرژی (که غالبا تجدیدناپذیر هم هستن) استفاده کرد. به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر، تنها محدودیت انرژی خورشیدی توانایی ما برای تبدیل آن به برق به روشی کارآمد و مقرون به صرفه است. در یک بیان ساده، می توان گفت که انرژی خورشیدی، کلید آینده انرژی های پاک است. یکی از ساده ترین و رایج ترین راه های استفاده از انرژی خورشیدی، بکارگیری سیستم های خورشیدی (فتوولتاییک) است. بگونه ای که امکان تبدیل انرژی خورشید به انرژی برق را فراهم می کند و هر چه میزان دریافت پرتوی خورشید بیشتر باشد (و یا اینکه بیشتر در معرض نور خورشید باشد) میزان انرژی برق تولید شده بیشتر خواهد بود که در اینصورت سیستم خورشیدی (فتوولتاییک) راندمان بالاتری را خواهد داشت. فناوری های خورشیدی بخشی از این انرژی را در حال حاضر برداشت می کنند و در آینده هم از نظر استفاده و هم بهره وری افزایش خواهند یافت.
طبق تجربه، شاهد هستیم که اگر سرمایه گذاری های جدید کلان ملی (در حوزه انرژی و تامین آن) را بیشتر در زمینه احداث و راه اندازی نیروگاه های تجدیدپذیر متمرکز شود، هنگامی که انرژی برق توسط پنل های خورشیدی تولید می گردد، هیچ گاز گلخانه ای و مضری در هوا منتشر نمی شود که از این رو میزان آلودگی زیست محیطی و تاثیرات آن بسیار کاهش می یابد و به طبع آن هم میزان وابستگی منابع تجدیدناپذیر و محدود کاهش می یابد. باتوجه به این مسئله که فرآیند فتوولتائیک (تبدیل نور خورشید به انرژی برق)، نیازی به استفاده از سوخت نیست و هزینه های متغیر و اضافه هم ندارد که موجب می شود بازده و راندمان تولید افزایش یافته و پیچیدگی های فرآیندهای تبدیل و تولید انرژی نیز کاهش می یابد که این خود، موجب کاهش استحلاک و افزایش طول عمر نیروگاه ها خواهد شد؛ با این حال، لازم به توضیح است که پس از نصب پنل های خورشیدی، هزینه های عملیاتی در مقایسه با سایر اشکال تولید برق بسیار کم خواهد بود.
انرژی خورشیدی یک منبع تجدیدپذیر است و بسیاری از فناوری ها می توانند آن را مستقیماً برای استفاده در خانه ها، مشاغل، مدارس و بیمارستان ها استخراج کنند. برخی از فناوری های انرژی خورشیدی شامل سلول ها و پانل های فتوولتائیک، انرژی متمرکز خورشیدی و معماری خورشیدی و همچنین آب گرمکن خورشیدی است. روش های مختلفی برای جذب تابش خورشید و تبدیل آن به انرژی قابل استفاده وجود دارد. این روش ها از انرژی خورشیدی فعال یا انرژی خورشیدی غیرفعال استفاده می کنند. فناوری های خورشیدی فعال از دستگاه های الکتریکی یا مکانیکی برای تبدیل فعالانه انرژی خورشیدی به شکل دیگری از انرژی، اغلب گرما یا الکتریسیته استفاده می کنند. فناوری های خورشیدی غیرفعال از هیچ وسیله خارجی استفاده نمی کنند. در عوض، آنها از آب و هوای محلی برای گرم کردن سازه ها در طول زمستان استفاده می کنند و گرما را در تابستان منعکس می کنند.
پتانسیل انرژی خورشیدی بسیار زیاد است، زیرا حدود 200000 برابر ظرفیت تولید برق روزانه در جهان، هر روز توسط زمین به شکل انرژی خورشیدی دریافت می شود. تابش خورشیدی را می توان به یکی از این دو تبدیل کردانرژی حرارتی (گرما) یا تبدیل به انرژی الکتریکی، اگرچه انجام اولی آسانتر است. اما متأسفانه، اگرچه خود انرژی خورشیدی رایگان است، ولی هزینه بالای گردآوری، تبدیل و ذخیره سازی و استفاده از آن، موجب شده تا در بسیاری مناطق با محدودیت مواجه شود و تبدیل به یک چالش اقتصادی برای حرکت در این زمینه می باشد.
وظیفه تبدیل انرژی حاصل از تابش خورشید به انرژی برق، مستقیماً توسط سلول های خورشیدی صورت می پذیرد (که به سلول های فتوولتائیک هم شناخته می شوند). ساختار داخلی این سلول ها، شامل فلز و نیمه رسانا (مانند سیلیکون) و یا دو نیمه رسانا است. زمانی که نور به محل اتصال این دو عنصر تابیده می شود، ولتاژ الکتریکی کوچکی تولید می گردد که به آن اثر فوتوولتاییک گویند (اثر فوتوولتاییک چیست؟). بطور معمول، توان تولید شده توسط یک سلول فتوولتائیک، میزانی در حدود دو وات است. با اتصال تعداد زیادی از سلول های خورشیدی یکدیگر، پنل خورشیدی تشکیل می شود که بکمک آن و با استفاده از تعدادی از آنها و باتوجه به نوع آرایش قرارگیری شان، می توان به ظرفیت هایی در حدود صدها یا حتی هزاران کیلووات انرژی برق دست یافت که در یک سیستم خورشیدی (فوتوولتاییک) خانگی و یا حتی در مقیاس بسیار بزرگ تر، یعنی نیروگاه برق خورشیدی بکار گرفته می شود. لازم به اشاره است که بهره وری انرژی اکثر سلول های فتوولتائیک امروزی تنها حدود 19 تا 25 درصد می باشد؛ البته برای پنل های خورشیدی نسل جدید، این رقم بهبود یافته است.
فتوولتائیک نوعی فناوری خورشیدی فعال (active solar technology) است که در سال 1839 توسط الکساندر دموند بکرل فیزیکدان 19 ساله فرانسوی کشف شد. بکرل کشف کرد که وقتی کلرید نقره را در محلول اسیدی قرار داد و آن را در معرض نور خورشید قرار داد، الکترودهای پلاتین متصل به آن جریان الکتریکی تولید می کنند. این فرآیند تولید برق مستقیماً از تابش خورشیدی، اثر فتوولتائیک یا فتوولتائیک نامیده می شود. امروزه، فتوولتائیک احتمالاً آشناترین راه برای مهار انرژی خورشیدی است. آرایه های فتوولتائیک (Photovoltaic arrays) معمولاً شامل پانل های خورشیدی، مجموعه ای از ده ها یا حتی صدها سلول خورشیدی است. هر سلول خورشیدی حاوی یک نیمه رسانا می باشد که معمولاً از سیلیکون ساخته شده است. هنگامی که نیمه هادی نور خورشید را جذب می کند، الکترون ها را آزاد می کند. یک میدان الکتریکی این الکترون های آزاد را به جریان الکتریکی هدایت می کند که در یک جهت در جریان است. کنتاکت های فلزی (Metal contacts) در بالا و پایین یک سلول خورشیدی، جریان را به یک جسم خارجی هدایت می کنند. جسم خارجی می تواند به کوچکی یک ماشین حساب با انرژی خورشیدی یا به بزرگی یک ایستگاه برق باشد.
فتوولتائیک برای اولین بار بطور گسترده در فضاپیماها استفاده شد. بسیاری از ماهواره ها، از جمله ایستگاه فضایی بین المللی، دارای بال های بازتابنده (reflective wings) گسترده از صفحات خورشیدی هستند. آنها دارای دو بال آرایه خورشیدی (solar array wings) است که هر کدام از حدود 33000 سلول خورشیدی استفاده می کنند. این سلول های فتوولتائیک تمام الکتریسیته را به ایستگاه فضایی بین المللی تأمین می کنند و به فضانوردان اجازه می دهند ایستگاه را راه اندازی کنند، ماه ها بطور ایمن در فضا زندگی کنند و آزمایش های علمی و مهندسی را انجام دهند. نیروگاه های فتوولتائیک در سراسر جهان ساخته شده اند. بزرگترین ایستگاه ها در ایالات متحده، هند و چین هستند. این نیروگاه ها صدها مگاوات برق تولید می کنند که برای تامین خانه ها، مشاغل، مدارس و بیمارستان ها استفاده می شود. فناوری فتوولتائیک را می توان در مقیاس کوچکتر نیز نصب کرد. پنل ها و سلول های خورشیدی را می توان بر روی سقف یا دیوارهای بیرونی ساختمان ها نصب کرد و برق سازه را تامین کرد. آنها را می توان در کنار جاده ها تا بزرگراه های روشن قرار داد. سلول های خورشیدی به اندازه ای کوچک هستند که حتی دستگاه های کوچک تری مانند ماشین حساب، پارکومتر، متراکم کننده زباله و پمپ های آب را تامین کنند.
هنگامی که نور خورشید به سلول خورشیدی برخورد می کند، یک الکترون بر اثر فوتوالکتریک آزاد می شود. دو نیمه هادی غیرمشابه دارای یک تفاوت طبیعی در پتانسیل الکتریکی (ولتاژ) هستند که باعث می شود الکترون ها در مدار خارجی جریان پیدا کنند و نیروی بار را تامین کنند. جریان الکتریسیته از ویژگی های نیمه هادی ها ناشی می شود و به طور کامل با برخورد نور به سلول نیرو می گیرد. سلول های فتوولتائیک کوچکی که با نور خورشید یا نور مصنوعی کار می کنند، کاربرد عمده ای در کاربردهای کم مصرف پیدا کرده اند (مثلا، بعنوان منابع انرژی برای ماشین حساب ها و ساعت ها). از اندازه های بزرگتر نیز برای تامین برق به مقادیر بیشتر و مقیاس بزرگتر استفاده می شود (بعنوان مثال، برای تامین برق پمپ های آب و سیستم های ارتباطی در مناطق دور افتاده و ماهواره های آب و هوا و ارتباطات). پانل های سیلیکونی کریستالی کلاسیک و فن آوری های نوظهور با استفاده از سلول های خورشیدی لایه نازک (از جمله فتوولتائیک یکپارچه در ساختمان)، می توانند توسط صاحبان خانه و مشاغل بر روی پشت بام هایشان نصب شود تا منبع برق معمولی را تقویت و یا حتی جایگزین آن شود.
بعنوان بخشی از اقتصاد انرژی پاک، مهندس سیستم فوتوولتائیک نقش مهمی را بر عهده دارند و از سوی دیگر می توانند با ارائه پیشنهاد تغییرات مهندسی، بهینه سازی های ساختاری و ارائه ایده های جدید در زمینه ساخت و خطوط تولید مربوط به ادوات فوتوولتائیک در زمینه مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی موثرتر واقع شوند. پس از تعیین نیازهای مشتری و ویژگی های محیطی و اقلیمی، یک طراح سیستم فوتوولتائیک جهت طراحی یک سیستم تامین انرژی برای یک ساختمان مسکونی، واحد تولیدی و یا موارد دیگر، تمام محاسبات لازم را برای اندازه گیری سیستم انرژی خورشیدی که از جمله آن ها می توان به تعیین اندازه و حجم معماری سیستم مورد نظر (طبق میزان مصرف برای مصرف کننده محلی و یا طبق میزان سرمایه برای سرمایه گذار نیروگاهی)، تعیین نوع متصل بشه شبکه (On Grid) و یا منفصل از شبکه (Off Grid)، انتخاب منابع مناسب برای ذخیره سازی انرژی برق تولیدی (که بیشتر برای معماری های منفصل از شبکه (Off Grid) کاربرد دارد)، انتخاب اجزای سیستم فوتوولتائیک متناسب، تعیین تمام مشخصات سازه ای، مشخصات الکتریکی و مشخصات مکانیکی پروژه اشاره کرد و پس از شبیه سازی، طراحی و برآورد هزینه، در پایان، مجوز کامل و احداث سیستم فوتوولتائیک را برای اجرا ارائه دهد. توسعه مشخصات و الزامات یکپارچه سازی که به انرژی خورشیدی اجازه می دهد به طور ایمن، موثر و کارآمد به شبکه برق جریان یابد.
طراح و سازنده سیستم فتوولتائیک از جمله مشاغلی است که از رشته های دانشگاهی مهندسی برق ، مهندسی اپتیک و مهندسی فیزیک در خود جای داده است؛ با این وجود، علاقه مندان بسیار از سایر رشته های دانشگاهی هم استقبال کرده اند. آکادمی انرژی های تجدیدپذیر ایران، همواره دوره های خود را تحت استانداردها با سبک های آموزشی بروز بین المللی برگزار کرده و نیز با توجه به همکاری ها با سایر ارگان ها، نهادهای دولتی، دانشگاه ها، نیروگاه ها، مراکز صنعتی و تولید، مراکز آموزشی و سازمان فنی و حرفه ای، تمامی استاندارد ها و سرفصل های استاندار و تعیین شده ای را رعایت می کند. از جمله وظایف طراح سیستم های فوتوولتائیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دوره ی آموزشی طراحی سیستم فتوولتائیک یکی از پرطرفدارترین دوره های ارائه شده در آکادمی انرژی های تجدیدپذیر ایران است و تاکنون دانشجویان زیادی را به خود جذب کرده است. که علاوه بر استفاده از کلاس آنلاین و یا حضوری (به انتخاب خود دانشجو)، از آموزش پروژه محور برخوردار می شود که پس از فراگیری مطالب و گذراندن دوره، آماده شرکت در داخلی آزمون پایان ترم آکادمی (بهمراه گواهی حضور در دوره) شده و در ادامه به سازمان فنی حرفه ای جهت شرکت در آزمون نهایی (بصورت تئوری و عملی) معرفی می شود که قبولی در آن با ارائه مدرک معتبر سازمان فنی حرفه ای که مورد پذیرش در بسیار از کشورها، دانشگاه ها، شرکت های بین المللی است، همراه خواهد بود و می تواند مستقیما پلی برای ورود به بازار کار و کسب درآمد باشد.
باتوجه به محدود بودن منابع انرژی غیر تجدیدپذیر و کاهش ظرفیت تامین انرژی آنها در گذر زمان، لازم است تا از منابع جدید و تجدیدپذیر استفاده شود که در سال های اخیر با استقبال خوبی برای احداث و راه اندازی آنها صورت گرفته است. در بین این منابع، انرژی خورشید، یکی از در دسترس ترین و اقتصادی ترین گزینه ها برای تامین انرژی برق و گرمایی محسوب می شود. از این رو برای سیستم های فوتوولتائیک استعداد خوبی در زمینه پروش مهندسین طراح سیستم های فوتوولتائیک (برای طراحی) و تکنسین فنی سیستم های فوتوولتائیک (برای اجرا و احداث) به وجود آمده است. با توجه به اینکه سیستم های فوتوولتائیک در ابعاد و کاربردهای مختلفی طراحی و احداث می شوند، از این رو نیروگاه های مختلف اعم از منفصل از شبکه (برای کاربردهای مصرفی) در ظرفیت های مختلف تا نیروگاه های متصل به شبکه (برای سرمایه گذاری و فروش انرژی برق تولیدی به شبکه توزیع و درآمدزایی) نیاز به نصاب حرفه ای دارد. از سوی دیگر هم بسیاری از ادوات و تجیهزات فوتوولتائیک و نیروگاه های خورشیدی در هنگان نصب دچار آسیب شده اند.
نصب اصولی، استاندارد و صحیح نیروگاه های خورشیدی می تواند تضمین کننده عملکرد پایدار و مناسب باشد. طبق تجربه، در بسیاری از نیروگاه ها با وجود اینکه از تجهیزات با کیفیت استفاده شده است، اما بدلیل آنکه در فرآیند نصب استاندارهای لازم رعایت نشده و یا تکنسین تسلط کافی و علمی داشته اند موجب شده تا تجهیزات مورد استفاده دچار آسیب و تولید برق به خوبی انجام نشود ( به عنوان مثال، نمونه هایی متفاوتی از نصب نادرست وجود دارد که نصاب در همگام نصب، بدون رعایت پروتکل های موردنظر نصب به پنل، اینورتر، سازه و حتی سیم و کابل ها آسیب وارد کرده است. همچنین، چندین نیروگاه مختلف بومی وجود دارد که با وجود استفاده از استراکچر های استاندارد و خوب، ولی بدلیل نصب غلط، در باد های تند دچار آسیب شده و پنل ها نیز تخریب شده اند). از جمله دیگر موارد می توان اشاره کرد به درصد قابل توجهی از مشکلاتی که برای پنل های خورشیدی در دراز مدت رخ می دهد (مثل پدیده PID، نشت جریانی، میکروکرک ها (ترک های مویی)، خط و خش روی شیشه، دفرمه شدن فریم ها، شل شدن اتصالات، سولفاته شدن کانکتور ها و …) همگی در هنگام نصب اشتباه و غیراستاندارد پنل ها ایجاد شده اند.
یک تکنسین فوتوولتائیک می بایست هم به پروتکل ها و استاندار های نصب آگاه و مسلط باشد و هم دارای ابزار مناسب و تجربه کافی در این زمینه باشد. نصب سازه ها و رعایت فشار مناسب (ترکمتر استاندارد) در سفت و باز کردن پیچ و مهره ها و کلمپها با اینکه ساده ترین مرحله نصب است اما دارای استاندارد و اهمیت های ویژه ای است. سیم کشی ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و اکثر قطعی های ناخواسته در زمان بهره برداری نیروگاه ناشی از عدم رعایت استاندارد سیم کشیها، سرسیم و کابلشو زدن، وایزینگ غیراصولی و… است.
دوره ی آموزشی تکنسین سیستم فتوولتائیک یکی از پرطرفدارترین دوره های ارائه شده در آکادمی انرژی های تجدیدپذیر ایران است و تاکنون دانشجویان زیادی را به خود جذب کرده است. که علاوه بر استفاده از کلاس آنلاین و یا حضوری (به انتخاب خود دانشجو)، از آموزش پروژه محور برخوردار می شود که پس از فراگیری مطالب و گذراندن دوره، آماده شرکت در داخلی آزمون پایان ترم آکادمی (بهمراه گواهی حضور در دوره) شده و در ادامه به سازمان فنی حرفه ای جهت شرکت در آزمون نهایی (بصورت تئوری و عملی) معرفی می شود که قبولی در آن با ارائه مدرک معتبر سازمان فنی حرفه ای که مورد پذیرش در بسیار از کشورها، دانشگاه ها، شرکت های بین المللی است، همراه خواهد بود و می تواند مستقیما پلی برای ورود به بازار کار و کسب درآمد باشد. در آکادمی انرژی های تجدیدپذیر ایران، تکنسین ها و افراد با استعدادی آموزش داده اند که سابقه نصب نیروگاه های مختلف کوچک و متوسط (ده ها نیروگاه) و سابقه اجرای چند نیروگاه بزرگ در داخل کشور را داشته و در کشور عراق نیز چندین نیروگاه مختلف را برای سازمان های بین المللی اجرا نموده اند. افرادی که همگی دارای پیش زمینه های فنی خوب بوده و کار با ابزارهای الکترونیکی (مثل جوش، ترکمترها، برش، دریلها، کابلشو، ارت متر، مولتیمترها، پیرانومتر، تیلت سنج …) و مکانیکی را به خوبی یادگرفته اند.
آکادمی انرژی های تجدیدپذیر ایران، مفتخر است تا شرایطی را برای دانشجویان و علاقمندان فراهم کرده است که پس از گذراندن دوره آموزشی و قبولی در آزمون نهایی، می توانند علاوه بر گواهی حضور در دوره آموزشی، مدرک رسمی مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دریافت کنند که در وبسایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای قابل استعلام می باشد. قابل ترجمه بودن و کد بین المللی شغلی این مدرک این امکان را فراهم می کند که در 187 کشور دنیا (از قبیل آمریکا، استرالیا، کانادا و …) معتبر و قابل ارائه باشد.
تنها تفاوت دوره های حضوری و غیرحضوری در نحوه برگزاری است، محتوا و سرفصل ها مطابق با روند رشد آکادمی و بررسی نیاز روز بازار ایران و کشورهای پذیرای متخصصین حوزه ی انرژی های پاک به طور مستمر بازبینی و بروزرسانی میشوند و شما در دوره های غیرحضوری محتوای کاملا ارزشمند و به روزی را دریافت می کنید. مدت زمان دوره، تمرینات، پروژه ها و پیگیری ها در دوره غیرحضوری بیشتر هستند تا شما جدی تر و با انگیزه تر دوره را ادامه دهید و همچنین تمامی پروژه های عملی که در دوره های حضوری پیاده سازی می شوند نیز به طور کامل به شما آموزش داده میشوند. همچنین فایل های ضبط شده ی از کلاس های غیر حضوری در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا در صورت نیاز به مرور مجدد یا غیبت در کلاس ، از مطالب دوره عقب نمانید.
باوجود بالابودن تمامی هزینه های دوره غیرحضوری از جمله: هزینه های بالای تامین سرویس های فنی، افزایش حق الزحمه اساتید به علت اختصاص دادن زمان بیشتر، افزایش تعداد پشتیبانان و … آکادمی با در نظر گرفتن شرایط عمومی جامعه، تمامی تلاش خود را در جهت افزایش مستمر کیفیت محتوای آموزشی و معقول نگه داشتن شهریه دوره نموده است. این دوره را نباید با دوره های ویدیویی مقایسه کنید تمامی اهداف ، سرفصل ها، پروژه ها، اساتید و پشتیبانی این دوره متفاوت هستند و شما در صورت همراهی با دوره و تمرین مستمر قطعا میتوانید با اولین درآمد خود ۲ برابر این مبلغ شهریه را کسب کنید.
متاسفانه تصور بسیاری از آکادمی ها از برگزاری دوره های غیرحضوری، فروش حداکثری ویدیو است و سنجش خروجی دوره و بهره وری کارآموزان را در اهداف خود قرار نمیدهند. این درحالیست که هدف اصلی آکادمی ، آموزش تخصصی به گونه ایست که در انتهای دوره بتوانیم ورود حرفه ای کارآموزان به بازار کار ایران و یا مهاجرت کاری را ببینیم و برای دستیابی به این هدف مدام در حال تلاش هستیم تا بستر مناسب برای یادگیری کامل شما را فراهم کنیم و در حین حال سرفصل های آموزشی را منطبق بر این هدف به روز نگه داریم.
آکادمی به طور مستمر با صنعت در ارتباط است، مدام در حال بررسی نیازهای شرکت ها و کارفرمایان میباشد و تمامی اهداف و رویکردهای خود را براساس نیاز بازار کار چیده است. شما در این دوره ها تحت نظر متخصصین حرفه ای که سال ها تجربه عملی دارند آموزش میبینی، سرفصل ها و محتوایی را دریافت می کنید که دقیقا در بازار کار کاربرد دارند و به صورت عملی درگیر پروژه هایی می شوید که در آینده با آنها روبرو خواهید شد.
این دوره هیچ گونه پیش نیازی ندارد و صفر تا صد آموزش داده خواهد شد. برای شرکت در این دوره کافیست علاقه و پشتکار و مهارت کار فنی داشته باشید.
شما میتوانید با تخفیف های لحظه ای که در سایت دریافت میکنید ثبت نام خود را انجام دهید تا هم کدتخفیف و هم شانس حضور در دوره را از دست ندهید و اگر پس از آن در کمپین های شبکه های اجتماعی آکادمی انرژی های تجدیدپذیر کد تخفیف بیشتری برنده شدید مابتفاوت مبلغ به شما برگشت داده خواهد شد. توجه داشته باشید هرکس تنها امکان استفاده از یک کد تخفیف را دارد و کدهای تخفیف باهم جمع نمیشوند.
در صورت انصراف تا یک هفته قبل از تاریخ شروع دوره شهریه ی دوره به صورت کامل عودت داده میشود و تا ۳ روز پیش از شروع دوره آموزشی ۳۵ درصد مبلغ شهریه کسر و مابقی عودت داده میشود و از۳ روز قبل تا تاریخ شروع دوره ۵۰درصد مبلغ شهریه عودت داده میشود. و از تاریخ شروع دوره به بعد دیگر هیچ مبلغی عودت داده نمیشود. امکان انتقال رزرو ثبت نام به دوره ی دیگر فراهم است و انتقال به دوره دیگر ، تنها یکبار و قبل از برگزاری جلسه اول امکان پذیر است.
شما تا ۱۲ ماه پس از اتمام دوره به پنل آموزشی خود و تمامی منابع دوره دسترسی خواهید داشت تا بتوانید هر زمان که نیاز دارید محتوای آموزشی را مرور نمایید.
تمامی دوره های آکادمی انرژی های تجدیدپذیر براساس نیازهای بازارکار تدوین می شوند و بدون پیاده سازی و اجرای پروژه های واقعی در طول دوره، یادگیری به طور کامل انجام نخواهد شد. پس در تمام مسیر آموزشی، کارآموزان با مراحل مختلف و چالش های پروژه درگیر شده و با راهنمایی های استاد دوره، هرآنچه را می آموزند در پروژه عملی میکنند. در انتهای دوره نیز بر اساس این پروژه ها و روند رشد و پیشرفت آن ها ارزیابی خواهند شد و در کارنامه ی نمرات فنی و حرفه ای ثبت خواهد شد، که این پروژه ها با توجه به چالش برانگیز و واقعی بودنشان میتوانند به عنوان اولین نمونه کار در رزومه دانشجویان قرار گیرند.
مدرک اصلی که ما به شما ارائه می کنیم تخصص و مهارتی است که با آن میتوانید در آزمون های استخدامی شرکت ها موفق شده و در پروژه های حرفه ای مشغول به کار شوید. اما در کنار آن، جهت ارائه مدرکی مبنی بر گذراندن آموزش در موسسه ای بین المللی و معتبر، کارآموزان توسط آکادمی به عنوان تنها نماینده ی دارای مجوز از سازمان بین المللی کار (International Labor Organization یا ILO) و سازمان فنی و حرفه ای در ایران، طی دو مرحله آزمون تئوری و عملی ارزیابی می شوند و پس از کسب نمره ی قبولی در دو آزمون، گواهی مهارت شغلی بین المللی توسط سازمان فنی و حرفه ای صادر میگردد که معتبرترین مدرک فنی در کشور ایران و همچنین معتبر در۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد جهت مهاجرت کاری میباشد. این مدرک توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر میشود و معادل مدرک کارشناسی ارشد صادره از وزارت علوم میباشد. علاوه بر گواهی مهارت شغلی سازمان فنی و حرفه ای، مدرک نمره دار آکادمی انرژی های تجدیدپذیر را نیز دریافت می کنید که این مدرک دارای کد رهگیری و QRcode جهت استعلام اعتبار میباشد. این مدرک به زبان انگلیسی می باشد و برای ثبت در رزومه و اپلای در شرکت های داخل کشور کاملا معتبر است.
در دوره های حضوری جهت عدم افت کیفیت آموزش و پشتیبانی، ظرفیت محدود و تا حداکثر ۱۵ نفر (در کارگاه های عملی به گروه های ۵نفره تقسیم خواهید شد) و ظرفیت دوره های غیر حضوری حداکثر ۲۵ نفر خواهد بود.
ثبت نام از طریق سایت Iranrea.com
ثبت نام از طریق واتس اپ : ۰۹۹۰۱۵۵۲۹۲۶
ثبت نام از طریق دایرکت اینستاگرام @iranrea
تماس تلفنی با شماره های: ۰۹۹۰۱۵۵۲۹۲۶ و ۰۲۱۸۸۹۴۶۲۱۷
جهت دریافت هرگونه مشاوره نیز میتوانید در شبکه های اجتماعی و همینطور با شماره تماس های مجموعه با پشتیبانان آکادمی انرژی های تجدیدپذیر در ارتباط باشید.
همه روزه از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰ پاسخگوی شما هستیم.